VIDEO/ “Armiku” i myslimanëve Trump dëgjon lutje Kuranore!

VIDEO/ “Armiku” i myslimanëve Trump dëgjon lutje Kuranore!

Presidenti i sapo zgjedhur i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump është parë duke dëgjuar lutjet Kuranore. Presidenti i 45 i Shteteve të Bashkuara shihet duke dëgjuar me vëmendje lutjet Kuranore, të cilat janë një mesazh i fortë për presidentin amerikan. Këto lutje i dëgjoi Trump: “O ju njerëz, vërtetë Ne ju krijuam ju prej një mashkulli dhe një femre, ju bëmë popuj e fise që të njiheni ndërmjet vete, e s’ka dyshim se te All-llahu më i ndershmi ndër ju është ai që më tepër është ruajtur (këqijat) e All-llahu është i dijshëm dhe hollësisht i njohur për çdo gjë” Surah Ar-Room, Verse 22: “Nga argumentet e Tij është krijim i qiejve e i tokës, ndryshimi i gjuhëve tuaja dhe i ngjyrave tuaja. Edhe në këtë ka argumente për njerëz”. Source: http://www.gazetatema.net
Vdekja e mistershme e gazetarit anti-Merkel dhe heshtja (jo dhe aq) e çuditshme e mediave

Vdekja e mistershme e gazetarit anti-Merkel dhe heshtja (jo dhe aq) e çuditshme e mediave

Ka vdekur prej 8 ditësh por asnjë prej mediave kryesore nuk ka folur, madje as gazeta ku ka punuar dikur. Gazetari i njohur gjerman Udo Ulfkotte ka ndërruar jetë në banesën e tij në 13 janar në moshën 56-vjeçare. Dyshohet se ka vdekur nga një infarkt, por asnjë autopsi nuk i është bërë, raporton gazeta italiane “Libero”. Kush ishte Udo Ulfkotte? Ai u bë i famshëm disa vite më parë kur denoncoi një sërë mediash perëndimore. Gazetari gjerman tha se kishte punuar për CIA-n, ashtu sikurse shumë media të rëndësishme që sillen rreth interesave të Uashingtonit zyrtar. “Punojë për të mos thënë të vërtetën ndaj publikut të gjerë”, kjo ka qenë deklarata që i shkatërroi karrierën gazetarit gjerman. Shumë media, përfshirë “Frankfurter Allgemenie Zeitung” ku ai pati punuar, e kërcënuan me aksione ligjo